« terug naar overzicht
15 september 2021

ELKE ZATERDAG LEKKER LOKAAL MARKT IN BLOEMEKENSWIJK

Hou jij van lekker lokaal? Je kan nu ook elke zaterdag lekker lokaal kopen in de lokaalmarkt Gent Noord in een oud balenmagazijn. En dat gewoon aan de overkant van het nieuwe stadsdeel Tondelier in de Bloemekenswijk, getouwstraat 10 Gent. Op zaterdag 2 oktober 2021 worden de deuren er officieel geopend. Smakelijk!

Datum(s):
start: zaterdag 02 oktober 2021

Vanaf zaterdag 2 oktober 2021 kan je ook elke zaterdag lekker lokaal kan kopen in de lokaalmarkt Gent Noord in een oud balenmagazijn.
En dat gewoon aan de overkant van het nieuwe stadsdeel Tondelier in de Bloemekenswijk, getouwstraat 10 Gent.
Smakelijk!

LOKAALMARKT: WAAROM? DAAROM!

Oranje teken+Lekker

1. Lekker. Da's alles wat ons buikje graag heeft.

Zoals producten rechtstreeks van onze helden: de boeren en artisanale producenten. Mensen die bloed, zweet en soms tranen leveren voor hun producten. Die ze zo vers mogelijk naar de markt brengen. Naar onze versmarkt met een verhaal. Producten van topkwaliteit. Denk maar aan groenten en fruit vol vitamines, vlees van dieren die een mooi leven hebben geleid, brood met een volle smaak zonder meelverbeteraars. En op het ritme van elk seizoen. Zoals het hoort.

Brood (42)
Geel teken+Leuk

2. Leuk. Da’s alles wat ons hart beroert.

Op onze overdekte markten doe je altijd comfortabel je boodschappen. Zorg je mee voor beter boerende boeren. Kom je terecht in een unieke sfeer. Ontmoet je buren familie en vrienden in de bar. Eet je producten vol liefde van de boeren, heerlijk. Bij Lokaalmarkt zijn kinderen koning. Wist je trouwens dat het getal drie voor ‘het kind’, voor ‘spelen’ en ‘creativeit’ staat? In het kinderatelier leven ze zich onder begeleiding uit. Spelen, tekenen, knutselen. Van je één twee drie, hupsakee!

Lokaal_Deerlijk_hoge_resolutie-74
Groen teken+Lokaal

3. Lokaal. Da’s alles wat met ons gezond verstand te maken heeft.

Mochten de producten van Lokaalmarkt kunnen wandelen, kwamen ze te voet naar de markt. Want 90% van de producten zijn lokaal én korte keten. Bij Lokaalmarkt kopen, is milieubewust kopen. En meer lokaal eten, betekent meer werkgelegenheid in de streek. Want boeren die goed boeren, hebben extra mankracht nodig. Zo draag jij je steentje bij. Lokaal staat ook voor een betaalsysteem ter plaatse op maat. En zelfs bij het online bestellen, kun je voor- of achteraf betalen. Mak-ke-lijk. Jawel, drie lettergrepen.

Bron tekst en afbeeldingen: www.lokaalmarkt.be