« terug naar overzicht
15 december 2022

Restaurant Maste - Gault&Millau 14/20

Restaurant Maste – behoort sinds kort tot de top 20 beste restaurants van Gent. Chef Sam Van Houcke behaalde een score bij Gault&Millau van maar liefst 14/20. Een stijging ten opzichte van vorig jaar door de verfijningen die hij toevoegde. Knap werk!


Datum(s):
start: donderdag 15 december 2022
eind: donderdag 15 december 2022

Restaurant Maste – behoort sinds kort tot de top 20 beste restaurants van Gent. Chef Sam Van Houcke behaalde een score bij Gault&Millau van maar liefst 14/20. Een stijging ten opzichte van vorig jaar door de verfijningen die hij toevoegde. Knap werk!


Restaurant Maste – behoort sinds kort tot de top 20 beste restaurants van Gent. Chef Sam Van Houcke behaalde een score bij Gault&Millau van maar liefst 14/20. Een stijging ten opzichte van vorig jaar door de verfijningen die hij toevoegde. Knap werk!

Chef Sam Van Houcke werkt dagelijks met lokale en duurzame producten in zijn gerechten. Met de Scandinavisch geïnspireerde creatieve toetsen die hij toevoegt in zijn meesterlijke bereidingen zorgt hij steeds voor kunst op je bord met de meest originele smaken en combinaties.

Samen, met medeoprichter Stefanie, staan zij als sterk duo achter dit wondermooie concept.

Maste is gelegen op de Tondeliersite, aan de rand van Gent. Een echte aanrader als je eens lekker wilt gaan eten. Sam en Stefanie staan te popelen om je met open armen te ontvangen. Reserveren? https://www.restaurant-maste.be/

Wil je graag meer weten over het ontstaan van het restaurant en hoe Maste gegroeid is tot het gastronomisch hoogstandje dat het vandaag is geworden? Lees hier dan het volledige verhaal: https://www.tondelier.be/nl/stories/maste-hygge-onder-de-gashouders .

Bron: https://www.gaultmillau.be/nl/restaurants/maste-gent