« terug naar overzicht
25 maart 2022

Restaurant MASTE, gevestigd in het Tondelier-stadsdeel, opnieuw bij de top 10 wedstrijd Bocuse D'or, het grootste gastronomische concours ter wereld!

Sam Van Houcke van restaurant MASTE, vertegenwoordigde België op de Europese finale Bocuse D'or 2022 te Budapest. Dit met commis Tristan Bauwens, Marie – Louise en Loes.

Proficiat Sam!

Restaurant MASTE, gevestigd in het Tondelier-stadsdeel, was opnieuw bij de top 10 wedstrijd Bocuse D'or, het grootste gastronomische concours ter wereld! Een van de deelnemers was Sam Van Houcke en zijn team van MASTE

Paul Bocuse creëerde deze prestigieuze culinaire wedstrijd in 1987. Sindsdien vindt om de twee jaar een nieuwe editie plaats. 24 landen van 5 continenten sturen hun beste chef naar de SIRHA beurs in Lyon om hun land te vertegenwoordigen tijdens de wereldfinale. Topchefs als Régis Marcon, Yannick Alleno en Rasmus Kofoed ontvingen eerder in hun carrière een medaille in de Bocuse d’Or.

Sam Van Houcke vertegenwoordigde België op de Europese finale 2022 te Budapest.

Dit met commis Tristan Bauwens, Marie – Louise en Loes. Zijn restaurant is gevestigd in het Tondelier-stadsdeel. Ga er zeker eens culinair genieten. Een echt competitiebeest. 

Proficiat Sam, go! 💪
Lees het volledige verhaal MASTE.