Bavo

93% verkocht
enkel nog prachtige penthouse 165m² + 87m² te koop
Vraag ernaar!

Het gebouw Bavo van het nieuwe Tondelier-stadsdeel werd ontworpen door internationaal architectenbureau, OFFICE, van de hand van Kersten Geers & David Van Severen. Het gebouw Bavo is gekoppeld aan het gebouw Ganda en Flora, van architect Eddy Vanzieleghem en architectenbureau Rapp+Rapp. De naam Bavo, verwijst naar de patroonheilige van Gent.

Ontdek het aanbod aan woningen en appartementen

Kies hieronder het gebouw waarin je wenst te wonen of maak een selectie.

In de kijker

  • Bavo

    B501B

    Tondelierlaan

    • 3 slp.
    • totale opp. 252 m²
    • € 719.000,00
    meer info »
  • Bavo

    B101B

    Tondelierlaan

    • 2 slp.
    • totale opp. 125 m²
    verkocht
  • Bavo

    B102B

    Tondelierlaan

    • 1 slp.
    • totale opp. 125 m²
    verkocht
  • Bavo

    B103B

    Tondelierlaan

    • 2 slp.
    • totale opp. 108 m²
    verkocht
  • Bavo

    B201B

    Tondelierlaan

    • 2 slp.
    • totale opp. 98 m²
    verkocht
  • Bavo

    B202B

    Tondelierlaan

    • 1 slp.
    • totale opp. 72 m²
    verkocht

WONEN IN EEN PARK? HET KAN, BIJ TONDELIER.

Lees alles over het ontwerp van het Tondelierpark, ontworpen door landschapsarchitect Denis Dujardin.

Lees meer

Troeven

Appartementen geïnspireerd op duurzame functie van de historische herenhuizen van gent

De raampartijen waren het uitgangspunt in het ontwerp van internationaal architectenbureau Office kgdvs. De gevelopbouw is een soort spiegel van de binnenzijde.
De functionele duurzame visie van de veranderlijke functie van de historische herenhuizen in Gent werd vertaald in het Bavo-gebouw. In dezelfde stijl verschijnen er broers en zussen herenwoningen of townhouses in het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent.

lage onderhoudskosten en zuid gerichte wintertuin

Elk Bavo-appartement beschikt over fietsstaanplaatsen en mogelijkheid tot een kelder. Bewoners kunnen een bakfietsstaanplaats, een motorstaanplaats of een autostaanplaats reserveren. Bavo delen de bewoners met 13 andere mede-eigenaars en 2 kantoorruimtes. De bewoners kunnen rekenen op lage onderhoudskosten door slimme opbouw en gebruik maken van een zuid gerichte wintertuin.