Bavo

100% verkocht

Het gebouw Bavo van het nieuwe Tondelier-stadsdeel werd ontworpen door internationaal architectenbureau, OFFICE, van de hand van Kersten Geers & David Van Severen. Het gebouw Bavo is gekoppeld aan het gebouw Ganda en Flora, van architect Eddy Vanzieleghem en architectenbureau Rapp+Rapp. De naam Bavo, verwijst naar de patroonheilige van Gent.

Ontdek het aanbod aan woningen en appartementen

Kies hieronder het gebouw waarin je wenst te wonen of maak een selectie.

WONEN IN EEN PARK? HET KAN, BIJ TONDELIER.

Lees alles over het ontwerp van het Tondelierpark, ontworpen door landschapsarchitect Denis Dujardin.

Lees meer

Troeven

Appartementen geïnspireerd op duurzame functie van de historische herenhuizen van gent

De raampartijen waren het uitgangspunt in het ontwerp van internationaal architectenbureau Office kgdvs. De gevelopbouw is een soort spiegel van de binnenzijde.
De functionele duurzame visie van de veranderlijke functie van de historische herenhuizen in Gent werd vertaald in het Bavo-gebouw. In dezelfde stijl verschijnen er broers en zussen herenwoningen of townhouses in het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent.

lage onderhoudskosten en zuid gerichte wintertuin

Elk Bavo-appartement beschikt over fietsstaanplaatsen en mogelijkheid tot een kelder. Bewoners kunnen een bakfietsstaanplaats, een motorstaanplaats of een autostaanplaats reserveren. Bavo delen de bewoners met 13 andere mede-eigenaars en 2 kantoorruimtes. De bewoners kunnen rekenen op lage onderhoudskosten door slimme opbouw en gebruik maken van een zuid gerichte wintertuin.