Krono

100% VERKOCHT

Krono Gent bestaat uit 36 moderne appartementen met zicht op het kanaal of het groene park met uniek erfgoed in Vlaanderen: de gashouders. De appartementen langs de Gasmeterlaan genieten van het uitzicht over het Verbindingskanaal. De appartementen gelegen langs de Tondelierlaan kijken uit op het Tondelier en Rabotpark.

Ontdek het aanbod aan woningen en appartementen

Kies hieronder het gebouw waarin je wenst te wonen of maak een selectie.

In de kijker

 • Krono

  T4.201C

  Tondelierlaan

  • 3 slp.
  • totale opp. 212 m²
  verkocht
 • Krono

  T8.402C

  Tondelierlaan

  • 3 slp.
  • totale opp. 147 m²
  verkocht

VJERA SOMERS, DANSANTE & ARTISTIEK, KIEST VOOR LICHT EN RUIMTE

Sinds begin 2017 brengt Tondelier, het nieuwe stadsdeel in Gent, leuke adressen, boeiende verhalen en interessante personages op en rond het Tondelier-stadsdeel in beeld. Deze keer ontmoetten we Vjera Somers, sinds 5 jaar de zakelijke leider van Compagnie Cecilia.

Lees meer »

Troeven

TIJDLOZE APPARTEMENTEN AAN WATER EN GROEN IN GENT

Het gebouw KRONO bestaat uit 36 moderne appartementen in Gent mét zicht op het kanaal of het 2e grootste groene park na het Citadelpark. Het kijkt uit op uniek erfgoed: de laatste gashouders in Vlaanderen. Het gebouw KRONO maakt samen met de Nieuwe Molens deel uit van het nieuwe stadsdeel ‘Tondelier’, een uniek nieuwbouwproject in Gent, enig in zijn soort in Europa.

HIER KAN JE VERBINDEN

In het gebouw Krono Gent komt iedereen tot rust. Deze appartementen in Gent uitgevend op de Gasmeterlaan genieten van het uitzicht over het Verbindingskanaal. Ze liggen langs de Tondelierlaan en kijken uit op het Rabotpark. Je woont aan een oase van groen, het Tondelierpark en het Rabotpark. Een zee van ruimte. Geniet meer, met cultuur in je achtertuin.

UNIEK, ZÉÉR RUIME TERRASSEN, LEEF BINNEN EN BUITEN

Appartementen in Gent mét ruim terras? Zoek niet verder. Elk appartement heeft één of twee ruime terrassen met een oppervlakte variërend van 15 tot 70m². Naargelang oriëntatie, geniet je bovendien van het uitzicht op groen en water

BIJNA-ENERGIENEUTRAAL

De Krono-appartementen in Gent worden volgens strenge BEN-norm (bijna-energieneutraal) gebouwd, met strenge voorwaarden voor het schrijnwerk, energieverbruik, ... De Smet Vermeulen architecten kozen voor kwalitatieve, natuurlijke 'steense' materialen die mooi verouderen. Een waardevermeerdering voor de stad.

ARCHITECTUUR, HIER IS HET GOED WONEN

Krono biedt verschillende hoekappartementen in Gent. Het gebouw heeft een origineel karakter. Elementen zoals licht, ruimte en functionaliteit, verscholen achter een unieke gevel, komen samen tot een perfecte symbiose. Er werd veel aandacht besteed aan de publieke ruimtes, zodat je je reeds thuis voelt vanop de stoep, van in de inkomhal.

SUPERBEREIKBAAR, MEER GENIETEN

De ligging van Krono, op 1000 meter wandelen van hartje Gent en gelegen langs de belangrijkste verkeersaders van Gent, zorgt voor een vlot woon-werkverkeer. Deze 36 appartementen in Gent bevinden zich op maximaal 350 meter van een tram- of bushalte.

LEEF, BEWEEG!

Krono is véél meer dan een appartement in Gent! Onderaan in het Krono-gebouw vind je een sporthal die uitkijkt op een oase van groen. Het Tondelier-park is een plek om te genieten, ontworpen als een glooiend grasvlak met grote bomen en een waterpartij. Hier kan je verbinden!