Nieuwe Molens

Nog één appartement beschikbaar, laatste kans!

Nieuwe Molens Gent, dat zijn 51 spatieuze lofts/appartementen vlakbij hartje Gent, letterlijk tussen water én groen. In de Nieuwe Molens lofts/appartementen in Gent staan buitenruimte en licht voorop. In deze spatieuze lofts geniet je optimaal van daglicht. De doorlichtlofts verbinden buitenruimte naadloos met binnenruimte.

Ontdek het volledige aanbod
woningen en appartementen

wonen in Nieuwe Molens »
Kies hierboven het gebouw waarin je wenst te wonen of maak een selectie.

"STADSONTWIKKELING IS VERBINDEN!"

Jean-Marc Vandersmissen, één van de drijvende krachten achter het Tondelier-stadsontwikkelingsproject, valt meteen met de deur in huis.

“Het Tondelier-project past perfect bij het DNA van de Square Group. We doen hier veel meer dan beton storten!”.

lees meer

Troeven

LOFTS WITH A VIEW

Net zoals het gebouw KRONO maakt het gebouw NIEUWE MOLENS deel uit van Tondelier, een uniek nieuwbouwproject in Gent, enig in zijn soort in Europa. In het rode bakstenen gebouw, gelegen aan het water in de Gasmeterlaan, zijn 51 lofts/appartementen te koop vlakbij hartje Gent.

De locatie van Nieuwe Molens Gent spreekt tot eenieders verbeelding. Bewoners kijken hier uit op water én/of de 2e grootste groene long van Gent. De hoogste verdiepingen genieten bovendien van een adembenemend zicht op de torens van Gent.

ROEMRIJK INDUSTRIEEL

De voormalige meelfabriek maakt deel uit van het roemrijke verleden van Gent. Het gebouw deed jaren dienst als graanverwerkend bedrijf.

De monumentale voorgevel, beschermd als bouwkundig erfgoed, wordt in glorie van weleer hersteld. De bestaande en nieuwe architectuur worden hier zorgvuldig met elkaar verweven.

LEEF! BELEEF KWALITEIT!

De Nieuwe Molens lofts/appartementen in Gent genieten van alle hedendaags wooncomfort. Buitenruimte en licht staan voorop. In deze spatieuze lofts in Gent geniet je optimaal van het daglicht. De doorlichtlofts verbinden buitenruimte naadloos met binnenruimte. De afwerking bestaat uit hoogkwalitatieve materialen gecombineerd met een uitmuntende afwerkingsgraad.

VAN HIERUIT KAN JE DE TORENS AANRAKEN

De ligging van de Nieuwe Molens lofts, op 1000 meter wandelen van hartje Gent en gelegen langs de belangrijkste verkeersaders van Gent, garandeert een vlot woon-werkverkeer, op maximaal 260 meter van een tram- of bushalte.

EXTRA, EXTRA!

Alle Nieuwe Molens bewoners genieten exclusief van een fitnessgelegenheid en een gemeenschappelijk dakterras. In de verkoopprijs is de hoogkwaltiatieve afwerking van je loft inbegrepen zorgvuldig uitgekozen door het interieurarchitectenburo SheCi.be(www.sheci.be). SheCi optimaliseerde bovendien de interieurindeling van deze lofts in Gent, niet volgens een theoretisch leefmodel, maar functioneel aangepast aan het leven van alledag.