« terug naar overzicht
10 juni 2023

SOMM, onze eigen wijnbar op Tondelier

We kennen allemaal wel de bekende uitspraak: A little glass of wine a day, keeps the doctor away!

Nu mogen wij met plezier aankondigen dat je in het gebouw Nieuwe Molens vanaf 16 juni 2023 zal kunnen genieten van een heerlijk glaasje wijn in onze gloednieuwe wijnbar!

🍷 Wijnbar: The place to be! Een wijnbar met veel topwijnen per glas of per fles én zalige bar bites.

🍽 Gastrobar: Gezellig tafelen hoe je het zelf wilt! Van een snelle hap tot rustig bijpraten bij een uitgebreid diner - uiteraard met aangepaste wijnen.

🥗 Lunch: Woensdag t.e.m. vrijdag een tweegangenlunch aan 29 euro! Ook een uitgebreidere suggestiemenu is aanwezig voor de liefhebbers.

Terras: In de zomer kan je bij ons heerlijk genieten van wijn & food op ons daarvoor voorzien ruim, open, groen & rustige gelegen terras.

📚 De SOMM academy: Elke woensdagavond kan je terecht in onze academy! Je vindt er masterclasses met gerenommeerde gastsprekers uit de wijnwereld, degustatielessen of een meerdaagse opleiding waarbij we je volledige onderdompelen in de wereld van wijn.

🛒 Shop: Op zoek naar een leuk cadeau of heb je een gezellige avond met vrienden gepland? In onze shop kunnen al onze wijnen worden aangekocht. Ook zal het mogelijk zijn om gerechten af te halen. So let the party begin!

Meer info: www.somm.gent