Nieuwbouwproject hartje Gent, duurzaam en groen leven heruitgevonden

logo.svg

Er beweegt wat in het Tondelier-nieuwbouwproject. Er wordt druk gebouwd aan jouw thuis in de 2e grootste groene oase in Gent. Al het recentste Tondel-nieuws vind je hier.

Nieuws

IMG_5344.jpg

Jul

14

Zomergrillen AVS, Wim Soutaer, The Soul Brothers en Patrick De Bouw brengen een smakelijke powermix naar de Tondelier-site

Zanger Wim Soutaer presenteert op AVS de 2de editie van Zomergrillen. Samen met chef-kok Patrick De Bouw bezoekt Wim deze zomer interessante projecten en bedrijven. Op vrijdag 14 juli snuisterde hij rond op het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent. 

cinema.png

Jul

04

Tondelier-nieuwbouwproject nu ook in Gentse cinemazalen

"Wilde gij ook nen Tondelier worden?". Het Tondelier-nieuwbouwproject blinkt nu ook op het witte scherm in Sphinx en Studio Skoop te Gent. 

jake-givens-576.jpg

Jul

01

Tondelnieuws tijdens de zomermaanden enkel beschikbaar op afspraak

Ook in juli en augustus kan je voor Tondelinfo terecht in het verkoopkantoor op de Gasmeterlaan, maar dan enkel op afspraak. De vaste openingstijden van het kantoor zijn de hele zomer niet van toepassing.

IMG_5014-1.jpg

Jun

10

Veel interesse op 2 wielen op opendeurdag 10 en 11 juni

Zaterdag en zondag 10 en 11 juni 2017 zette het team van het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent de deuren wagenwijd open. Tondelier is een hippe ‘place to be’ in wording, de 2de grootste groene oase van Gent, in de achtertuin van het gerechtsgebouw.

Verkoopkantoor.JPG

Mar

23

Weer of geen weer, altijd welkom in het Tondelier info- en verkoopkantoor

Kom langs in het verkoopkantoor aan de Gasmeterlaan voor meer informatie over de appartementen, lofts en woningen in Gent, in het Tondelier-nieuwbouwproject.

breakfast-1869772_640.jpg

Mar

20

Tondelier da's 40 minuten extra genieten per dag!

De Tondelier-appartementen, lofts en woningen te koop in Gent liggen vlakbij hartje Gent. Zo winnen bewoners die in Gent werken, dagelijks gemiddeld zo’n 40 minuten tijd in vergelijking met de pendelaars die buiten Gent wonen.

ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD
WONINGEN EN APPARTEMENTEN