Nieuwbouwproject hartje Gent, duurzaam en groen leven heruitgevonden

logo.svg

Er beweegt wat in het Tondelier-nieuwbouwproject. Er wordt druk gebouwd aan jouw thuis in de 2e grootste groene oase in Gent. Al het recentste Tondel-nieuws vind je hier.

Nieuws

Gashouder 2.jpg

Mar

01

Welkom in de Gasmeterlaan en Nieuwevaart! Parkeren ter hoogte van het Tondelier-nieuwbouwproject is nu ook toegestaan.

Parkeren langs het water in de Gasmeterlaan en de Nieuwevaart, was tot nu toe eigenlijk niet toegelaten. Goed nieuws, daar komt nu verandering in.

Schermafbeelding 2018-02-07 om 11.18.09.png

Dec

15

Bekijk Tendens Wonen vanop het Tondelier-domein! 20 weken lang is het Tondelier nieuwbouwproject gastlocatie voor Tendens Wonen.

Het Tondelier nieuwbouwproject zat deze zomer niet stil achter de schermen. Twintig weken lang is Tondelier de gastlocatie voor de opnames van Tendens Wonen op AVS over bontgekleurd en boeiend wonen in Oost-Vlaanderen. 

chelsea-ferenando-196955.jpg

Dec

14

Stad Gent opent drie buurtsporthallen in 2019. Eentje daarvan zal je terugvinden op het Tondelier-domein.

Hou het in gaten! In 2018 zal je kunnen sporten te midden van het Tondelier-park in Gent, in het hart van de nieuwe groene long van Gent. Iedereen sport!

Schermafbeelding 2017-12-08 om 16.22.04.png

Dec

08

Tondelier in Trends Style Magazine: Een stad in een stad. Lees het volledige artikel hier.

Met het Citadelpark, de Bourgoyen en de Blaarmeersen heeft Gent al verschillende groene longen. Er komt er nog een bij op de voormalige gasmetersite. TONDELIER wordt een park van 72.000 vierkante meter en een 500-tal wooneenheden. De stad Gent en Tondelier Development NV zetten hun schouders onder dit duurzame project.

gabby-orcutt-98868.jpg

Dec

07

Het ambitieuze Tondelier-nieuwbouwproject in Gent is klaar voor fase twee!

Op maandag 4 december 2017 werden alle buurtbewoners woonachtig rond het Tondelier-nieuwbouwproject te Gent uitgenodigd om de informatievergadering met toelichting over fase 2 van de bouwwerken bij te wonen.

20171114_edf_09.jpg

Nov

14

Het nieuwe stadsdeel Tondelier werd aangesloten op het grootste stadsverwarmingsnet in België. Een compleet nieuw stadsdeel zonder extra CO₂-uitstoot

In dit compleet nieuw stuk Gent, worden de 530 woningen binnenkort verwarmd zonder extra verbranding op de Tondelier-site. Je leest het goed! We trekken hier geen rookgordijn op. In het Tondelier-park zal geen extra verbranding en geen extra CO₂-uitstoot uit een schouw te bespeuren zijn. Dat kan door de 'ondergrondse chauffage' van het restwarmtenet van EDF Luminus. 

ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD
WONINGEN EN APPARTEMENTEN