« terug naar overzicht
05 december 2018

Gent Jazz 2017 zet de Bijlokesite in vuur en vlam

Als duurzaam festival streeft Gent Jazz Festival ernaar zo afvalvrij mogelijk te zijn. Op vertoon van je ticket mag je gratis op de bus en tram voor de dag waarop je festivalticket geldig is.

Datum(s):
start: donderdag 06 juli 2017
eind: zaterdag 15 juli 2017

Als duurzaam nieuwbouwproject in Gent is het Tondelier-team grote fan van duurzame Gentse events. Ben jij ook van de partij op het Gent Jazz Festival 2018?

het kruim en de toekomst van de internationale jazzscene

Tondelier, dat is groen wonen met cultuur in je achtertuin. Gent is een kwalitatieve cultuurstad. Mis het niet, van 6 tot 15  juli, maak snel je eigen Gent Jazz Festival kalender!

 

Het Gent Jazz Festival is een befaamd meerdaags jazzfestival in Gent. Het muziekfestival vindt elk jaar plaats in juli in de binnentuinen van de Bijloke. Het eerste weekend van het festival focust op jazz in haar puurste vorm. In het tweede weekend verschuift de focus op jazz en al haar mengvormen. 

 

jazz puur & stirred on the rocks

Dit jaar verschijnt zowel de internationale jazz mainstream als de avant-gardejazz op het podium. Laat je beroeren door Grace Jones, Herbie Hancock, Norah Jones, Trixie Whitley, ... Doe je tegoed aan een fusion van jazz gemixt met andere muziekstromingen.

 

Alle Tondelier bourgondiërs kunnen er ook hun smaakpapillen verwennen aan de vele foodtrucks.

 

Waar? De Bijloke Site, Godshuizenlaan 2 (ingang via STAM),9000 Gent

 

Bron: www.gentjazz.com