« terug naar overzicht
27 maart 2020

Samen sterk! Solidaire acties Minus One Rabotpark en Stad Gent

Solidaire acties in Gent. Samen sterk!

Gent helpt

Wist je dat Stad Gent alle hulpvragen bundelt tijdens de coronacrisis. Wil jij ook de handen uit de mouwen steken? Of heb je zelf hulp nodig tijdens deze uitdagende periode? Laat het Stad Gent weten waarmee we ze kunnen helpen of stel je kandidaat als vrijwilliger.

Hulp nodig met boodschappen doen of de hond uitlaten? Of ben jij net de geknipte persoon of organisatie om andere Gentenaars te helpen? Gent Helpt brengt je met elkaar in contact. Via deze link vind je alvast een kaartje dat je bij buren in de bus kan steken of aan je raam kan hangen.

Hier kan je hulp aanvragen of je aanbieden als vrijwilliger.

Bron tekst: Stad Gent

Minus One verveelt Gentse jeugd niet

Minus One is een creatief laboratorium, een jongerencultuurcentrum in haar puberteit. Het is een broeikas voor de Gentse jeugd. Minus One is een ondergrondse zaal in de Gentse wijk Rabot. Ze is te huur voor allerhande activiteiten met openbaar karakter. De zaal maakt deel uit van het JOC Minus One en richt zich in eerste instantie naar de jeugd en de buurt.

Tijdens deze dagen van lockdown is het voor veel jongeren wat zoeken. En alhoewel verveling ook creativiteit met zich meebrengt, werkte Minus One een anti-vervelingscampagne uit.

Verveling in huis? 

Check zeker de Minus One instagram en facebookpagina. 

Bron tekst en beelden: Minus one

Meantime, blijf in uw kot! Take care! Veel courage aan iedereen!

Warme groeten,

Tondelier-team