« terug naar overzicht
08 november 2018

Kom je brunchen, rommelmarkten en genieten van het Blaisantvestival?

Kom gewoon rommelen op plezant Blaisantvestival!

Datum(s):
start: zaterdag 29 september 2018

Op zaterdag 29/09, tijdens het Blaisantvestival, is er heel wat te doen op en rond het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent van 10u tot 22u.

tondelier verbonden met centrum gent

Tondelier maakt er dan een echt feestje van. De Tondelierlaan wordt dan officieel geopend. Zo ontstaat er meteen ook een directe connectie met centrum Gent.

 

gezellig rommelmarkten

Neem deel aan de rommelmarkt op de gloednieuwe Tondelierlaan. Of kom langs, snuister en vind het ultieme collectorsitem. Inschrijven kan via saskia@tondelier.be tot 21/9. (Prijs deelname: 

€ 1/lopende meter + € 10 waarborg.)

 

BRUNCHEN

Eetcafé Toreke organiseert tijdens die rommelmarkt een brunch en hartige hapjes vanaf de middag. Most welcome! Inschrijven voor deze brunch kan ook via saskia@tondelier.be.

 

BLAISANTVESTIVAL, plezant voor jong en oud

Blaisantvestival 2018 organiseert tal van activiteiten en dat voor jong en oud ter hoogte van MinusOne (zie Google) in het Rabotpark.

 

tondelier goes crazy!

Daar staat ook een podium waar je 's avonds kan swingen samen met de Still Crazy coverband, een traktatie van het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent. Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!

 

Let's get crazy together. Tot 't on ...