« terug naar overzicht
07 december 2017

Het ambitieuze Tondelier-nieuwbouwproject in Gent is klaar voor fase twee!

Op maandag 4 december 2017 werden alle buurtbewoners woonachtig rond het Tondelier-nieuwbouwproject te Gent uitgenodigd om de informatievergadering met toelichting over fase 2 van de bouwwerken bij te wonen.

nieuwbouwproject in gent in beweging

Het Tondelier-nieuwbouwproject is enig in zijn soort in Europa. Alleen al in omvang. Dit nieuwbouwproject was de voorbije jaren dan ook constant in beweging en ook de komende jaren wordt er vlijtig verder gebouwd. 

 

en het gaat vooruit

Op maandag 4 december 2017 gaven Sven Taeldeman, schepen van Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Planning en Wonen en Christophe Landuyt, projectontwikkelaar van Tondelier Development nv, de buurtbewoners meer toelichting over fase 2 van de bouwwerken op het Tondelier-domein. Deze werken starten ter hoogte van de rode betonplaat van de vroegere Alcatelfabriek, op de hoek van de Elsstraat en de Muishondstraat.

 

Klik zeker eens op de onderstaande presentatie waar je alle gepresenteerde info terugvindt.

 

het tondelier-nieuwbouwproject uit de doeken

De buurtbewoners kregen toelichting over het uitbreken van de rode betonplaat, de aanleg van de Tondelier-laan, het Tondelier-park en de buurtsporthal in het gebouw Krono dat momenteel gebouwd wordt.

 

Kortom, Tondelier is klaar voor fase 2!

 

APPARTEMENTEN TE KOOP IN GENT? GROEN WONEN, GROEN LEVEN

Wil jij ook genieten al dat groen? Op zoek naar nieuwbouw in Gent? Slenter dan eens door het online woonaanbod van Tondelier in Gent.