« terug naar overzicht
04 december 2018

Buurtvergadering op 4/12 met toelichting fase 2 Tondelier-nieuwbouwproject in Gent

Het gaat vooruit!

Datum(s):
start: maandag 04 december 2017
eind: maandag 04 december 2017

Maandag 4 december 2017 zijn alle buurtbewoners woonachtig rond het Tondelier-nieuwbouwproject te Gent welkom op de informatievergadering met toelichting over fase 2 van de bouwwerken.

Niet zomaar nieuwbouw in Gent            

Het Tondelier-nieuwbouwproject is de voorbije jaren constant in beweging. Hou het in de gaten op deze  website. Hier lees je telkens het laatste Tondelier-nieuws. En terwijl we dit gloednieuwe Tondelier-stadsdeel bouwen, werken we voor deze buurt ook aan een groenere toekomst.

 

en het gaat vooruit

Stad Gent en Tondelier Development nv organiseren een buurtvergadering op maandag 4 december 2017 om 19.15 u. in Eetcafé Toreke, Vlotstraat 22, 9000 Gent.

 

De buurtbewoners worden er vanaf 19.00 u. ontvangen en krijgen meer toelichting over fase 2 van de bouwwerken op het Tondelier-domein bij de rode betonplaat van de vroegere Alcatelfabriek, op de hoek van de Elsstraat en de Muishondstraat. Het is noodzakelijk om deze site om te vormen naar het groene Tondelier-park waar iedereen uit de buurt in de toekomst kan genieten.

 

tondelier-babbelaars

  • Sven Taeldeman, schepen van Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Planning en Wonen
  • Christophe Landuyt, projectontwikkelaar Tondelier Development nv

het tondelier-nieuwbouwproject uit de doeken

De buurtbewoners krijgen er toelichting over het uitbreken van de rode betonplaat, de aanleg van de Tondelier-laan, het Tondelier-park en de buurtsporthal in het gebouw Krono dat momenteel gebouwd wordt.

 

welkom

We danken alle buurtbewoners voor hun begrip en geduld tijdens de bouwwerken. Buurtbewoners zijn van harte welkom!

 

Stad Gent en Tondelier Development nv