« terug naar overzicht
10 april 2018

Te koop! De laatste appartementen Nieuwe Molens Gent.

Wil je wonen in het Tondelier-park met een uniek uitzicht, vlakbij hartje Gent met cultuur in je achtertuin? Wees er snel bij op www.nieuwemolens.be.

LOFTS WITH A VIEW

Net zoals het gebouw KRONO maakt het gebouw NIEUWE MOLENS deel uit van Tondelier, een uniek nieuwbouwproject in Gent, enig in zijn soort in Europa. In het rode bakstenen gebouw, gelegen aan het water in de Gasmeterlaan, zijn 51 lofts/appartementen te koop vlakbij hartje Gent.

 

De locatie van Nieuwe Molens Gent spreekt tot eenieders verbeelding. Bewoners kijken hier uit op water én/of de 2e grootste groene long van Gent. De hoogste verdiepingen genieten bovendien van een adembenemend zicht op de torens van Gent.
 

LEEF! BELEEF KWALITEIT!

De Nieuwe Molens lofts/appartementen in Gent genieten van alle hedendaags wooncomfort. Buitenruimte en licht staan voorop. In deze spatieuze lofts in Gent geniet je optimaal van het daglicht. De doorlichtlofts verbinden buitenruimte naadloos met binnenruimte. De afwerking bestaat uit hoogkwalitatieve materialen gecombineerd met een uitmuntende afwerkingsgraad.

 

Wees er snel bij op www.nieuwemolens.be.