« terug naar overzicht
26 februari 2019

Eerste Tondelier-woningen verkocht, nieuw gebouw W22 rijst uit de Tondelier-grond

Zaterdag 16 februari van 10u00 tot 17u00 werd fase 2 van de Tondelier-stadsontwikkeling gelanceerd in het verkoopkantoor. Misschien was jij ook van de partij? Je kon er eenmalig profiteren van voordelige lanceringsvoorwaarden voor appartementen en woningen tijdens dit event in het verkoopkantoor. Er waren heel wat geïnteresseerden.

TOWNHOUSES
Je leest het goed, in het Tondelierpark kan je in de toekomst ook wonen in een grondgebonden woning, een townhouse. Je kan deze woningen vergelijken met de Gentse herenhuizen zij aan zij, maar dan in een modern jasje. Vanaf nu kan je je inschrijven voor de Tondelier-woningen. De eerste woningen werden intussen verkocht. Aarzel niet en contacteer ons via info@tondelier.be.

GANDA, FLORA EN BAVO
Tondelier saneert reeds sinds 2014 deze historisch vervuilde site. Steen na steen rijst het duurzame en hippe stadsdeel in Gent uit de grond. Het Tondelier-stadsdeel bestaat uit meerdere gebouwen: Nieuwe Molens Gent, Krono, Ganda, Flora en Bavo (momenteel ook in opbouw). 

GEBOUW W22
Daar komt nog een gebouw bij, W22, naast Krono, met 22 appartementen die reeds verkocht werden. Na de bouw van W22, aansluitend op het gebouw Krono, kunnen we ook deze bouwfase weldra afsluiten. Brick by brick wordt er ijverig gebouwd aan een nieuwe 'place to life' in Gent. Hou het in de gaten.