« terug naar overzicht
17 april 2019

Welgekomen op zaterdag 4 mei 2019, opendeurdag verkoop Tondelier fase 2

Jazeker. Het Tondelier-nieuwbouwproject is weer volop in beweging. Intussen werd ook fase 2 van het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent opgestart. Snel, reeds 30% van de gebouwen Flora, Bavo en Ganda, die eerstvolgend uit de grond zullen rijzen, werd reeds verkocht.

Datum(s):
start: zaterdag 04 mei 2019
eind: zaterdag 04 mei 2019

Reeds 30 % van de appartementen Bavo, Ganda en Flora zijn verkocht. Wist je dat alle Tondelier-appartementen en woningen worden gebouwd volgens de strenge normen van BEN-bouw? Dat dit nieuwe  stadsdeel duurzaam wordt opgetrokken bewijst ook de aansluiting van dit gloednieuwe stadsdeel op het stadswarmtenet van EDF Luminus, voor de centrale verwarming en voor sanitair (warm water).

GIJ ZIJT WELGEKOMEN!
Stad Gent en Tondelier Development nv nodigen je hierbij graag uit voor de officiële lancering van fase 2 op zaterdag 4 mei van 10u00 tot 17u00 in het Tondelier-verkoopkantoor, Gasmeterlaan 105 in Gent. Doen.

  GO GANDA
  Maar eerst wordt dus het gebouw Ganda opgetrokken op de hoek van de Muishondstraat met de Filips Van Cleeflaan. Elk gebouw werd uitgetekend door een andere architect: GANDA, werd ontworpen door architectenbureau Rapp+Rapp, het gebouw BAVO door het architectenbureau Office en het gebouw FLORA, werd uitgetekend door Eddy Vanzieleghem. Lees alvast het verhaal achter het gebouw FLORA.

  Deze namen verwijzen naar de rijke Gentse geschiedenis:

  • GANDA: De naam Gent is niet toevallig afgeleid van het Keltische Ganda, wat monding betekent (in Gent: de Leie en de Schelde).
  • BAVO: Sint-Bavo is de patroonheilige van het bisdom Gent.
  • FLORA: Gent ook de Bloemenstad genoemd (Gentse Floraliën), verwijst ook onrechtstreeks naar de fauna en flora in het toekomstige Tondelier-park.

  Volg het Tondelier-nieuws, de Tondelier-events, en lees de boeiende Tondelier-stories.

  We kijken uit naar je komst. Tot zaterdag 4 mei 2019. Je bent van harte welkom!