« terug naar overzicht
24 juni 2019

'Ja Aloha!', de Gentse Feesten komen eraan.

Van vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli 2019 wordt Gent weer de leutigste plek in Europa.

Datum(s):
start: dinsdag 25 juni 2019
eind: zaterdag 29 juli 2017

De Gentse Feesten, van 19 - 28 juli, is een feest dat 10 dagen lang de hele binnenstad van Gent, de Kuip, inneemt. Heb jij je feestbenen reeds ingesmeerd voor 765.000m² feestgedruis?

ODE AAN HET WATER

Gent is verbonden met het water en de Gentse binnenwateren brengen leven en dynamiek in de stad. Zeker nu de Leie en de Schelde na zestig jaar weer samenvloeien, is Gent meer dan ooit ‘City of Water’. Het campagnebeeld van de Gentse Feesten 2019, in de typische vintage posterstijl van de jaren ’50 en ’60, is dan ook een ode aan het water. Centraal op het beeld staat een hedendaags koppel feestvierders, met de cocktail in de hand en bloemenkrans aan. Ze stralen de uitgelaten en ontspannen sfeer uit die Gent 10 dagen lang onderdompelt.

Snuister alvast door het Gentse Feesten programma. Enne, gewoon genieten. Gent, nog steeds de schoonste stad van Europa ;-).

TONDELIER WONEN VLAKBIJ HARTJE GENT

Gent is een zeer kwalitatieve cultuurstad. Kies voor een appartement of loft in het Tondelier-park in Gent. Dan geniet je zomaar even van de Gentse Feesten in je achtertuin. Hup, hup, programmaboekske kopen en boeken die handel. Snuister alvast door het Gentse Feesten programma. Enne, gewoon genieten. Gent, nog steeds de schoonste stad van Europa ;-). 

Ontdek het online woonaanbod bij Tondelier.

Bron foto en tekst: Stad Gent