Nieuwbouwproject in Gent, 2e grootste groene long van Gent

EEN EN-EN-VERHAAL
Goed nieuws! Je hoeft niet langer te kiezen tussen energieke stadsvibes of de hongerstillende rust van het platteland bij de keuze van je woonplaats.

Inderdaad, wonen in een park, hét kan bij Tondelier!
Stad Gent en projectontwikkelaar Tondelier Development nv verlossen je definitief van je keuzestress. 

Nieuwbouwproject in gent OP EUROPEES NIVEAU

Ontdek het snel. 'There is much more than what meets the eye'. Sinds 2012 realiseren Stad Gent en Tondelier Developement nv het nieuwe stadsdeel Tondelier, een dijk van een nieuwbouwproject in Gent, een parel van woon- en (be)leefproject op Europees niveau op vlak van duurzaamheid en leefkwaliteit

Tondelier?! Wonen in een park, dat moet kunnen!

"Tondelomme!" Jazeker. Tondelier is een compleet nieuw en zéér groen stadsdeel op een oude industriële site met veel open ruimte, licht en groen. Stel je voor... wonen in het Tondelier-park, met appartementen, lofts, stadswoningen met tuin en ruime townhouses (moderne herenhuizen) in Gent, voor jong en oud, voor verschillende budgetten. Laat het niet aan je neus voorbijgaan! Leef slimmer en geniet meer met cultuur in je achtertuin. 

EN-EN-EN

Het Tondelier-stadsdeel wordt ontwikkeld in 5 fasen. Het is dé uitvalsbasis voor wie kiest voor én-én-én, stadsvibes, groen en rust.

 

Geen verre toekomstmuziek! Tondelier verwacht haar eerste bewoners in 2018. Appartementen, lofts én woningen in een park in Gent?! Ja, enkel hier kan het. Kies je stek in één van de eerste 2 gebouwen die momenteel gefinaliseerd worden KRONO en NIEUWE MOLENS.

  • Gezondheid

  • Kind & jeugd

  • Openbaar vervoer

  • Retail

  • Sport & beweging