Nieuw stadsdeel in opbouw in Gent, je woont er in 2e grootste park van Gent

EEN EN-EN-VERHAAL
Goed nieuws! Je hoeft niet langer te kiezen tussen energieke stadsvibes of de hongerstillende rust van het platteland bij de keuze van je woonplaats.

Inderdaad, wonen in een park, vlak bij het cultureel hart van Gent? Het kan bij Tondelier!
Stad Gent en projectontwikkelaar Tondelier Development nv verlossen je definitief van je keuzestress. 

Nieuw stadsdeel in opbouw in Gent

Ontdek het snel. 'There is much more than what meets the eye'. Sinds 2012 realiseren Stad Gent en Tondelier Developement nv het nieuwe stadsdeel Tondelier, een uniek nieuwbouwproject in Gent op vlak van duurzaamheid en leefkwaliteit

Tondelier?! Wonen in een park, dat moet kunnen!

Jazeker. Tondelier is een compleet nieuw stadsdeel op een oude industriële site met veel open ruimte, licht en groen. Stel je voor... wonen in het Tondelier-park, met appartementen, lofts, stadswoningen met tuin en ruime townhouses (moderne herenhuizen) in Gent, voor jong en oud, voor verschillende budgetten. Laat het niet aan je neus voorbijgaan! Leef slimmer en geniet meer met cultuur in je achtertuin. 

EN-EN-EN

Het Tondelier-stadsdeel wordt ontwikkeld in 5 fasen. Het is dé uitvalsbasis voor wie kiest voor én-én-én, stadsvibes en toch wonen in een park.

 

Geen verre toekomstmuziek! Tondelier ontving haar eerste bewoners in 2018. Appartementen, lofts én woningen in een park in Gent?! Ja, enkel hier kan het. 

  • Gezondheid

  • Kind & jeugd

  • Openbaar vervoer

  • Retail

  • Sport & beweging