Parkruimte, oase van groen voor (be)leven, met cultuur in je achtertuin

WONEN IN EEN PARK, UNIEK IN GENT!

Jij wil wel eens iets anders? Dan is Tondelier misschien spek naar je bek. Dit nieuwbouwproject in Gent van het architectenbureau Rapp+Rapp is oprecht anders. 

GEEN EENHEIDSWORST

Geen holle woorden. Tondelier maakt het waar. Dit woonproject staat bol van authenticiteit, met de leefbaarheid voor bewoners vooraan op de agenda. Het architectenbureau Rapp+Rapp, het voltallige ontwerpteam en landschapsarchitect Denis Dujardin, mikken met dit nieuwbouwproject in Gent vollen bak op leefkwaliteit. Het Tondelier-park bestaat uit verschillende woonconcepten en biedt momenteel reeds appartementen en lofts te koop aan in Gent. Voor elk wat wils, ook voor jouw budget. Ontdek alvast KRONO en NIEUWE MOLENS.

WONEN IN EEN PARK? KOOP GESTRUCTUREERDE RUST TUSSEN WATER EN GROEN

Het Tondelier-park ontworpen door landschapsarchitect Denis Dujardin kenmerkt zich door grote openheid met veel ruimte voor de 'kunst van het leven'. Klik hiernaast op het filmpje, luister rechtstreeks naar het verhaal van Denis Dujardin. Met het Tondelier-park mikt hij op leefkwaliteit, duurzaamheid, beeldkwaliteit, gebruiksgemak en de verbinding tussen verschillende generaties.


Het Tondelier-park kenmerkt zich door grote openheid en past volledig in de heropleving van het noorden van Gent. Je ervaart het échte park- en veldgevoel met een open zicht, wild gras, rechte paden, grote biodiversiteit en grote volwassen bomen die verder meegroeien met het park.


PERFECT WOONHUWELIJK

Lucht doet leven. De openbare ruimte krijgt hier evenveel aandacht als privacy. Een ontwerp van ingenieuze glooiingen zorgt voor een spel van openheid en privacy waar nodig. Tondelier is meer dan je 'thuis' en je voordeur, het is een plaats voor ontmoetingen en je privé-gelukjes zij aan zij, een perfect woonhuwelijk. Na het Citadelpark, wordt Tondelier het tweede grootste groene park in Gent.

  • Gezondheid

  • Kind & jeugd

  • Openbaar vervoer

  • Retail

  • Sport & beweging