Nieuwbouwproject hartje Gent, duurzaam en groen leven heruitgevonden

logo.svg
}
play-button.svg

Hier kan je verbinden

 

Tondelier, dat is een nieuwbouwproject in Gent, enig in zijn soort in Europa. Het is een doordacht, duurzaam (be)leef- en woonconcept met een beperkt aantal woonunits in een zee van open ruimte, licht en groen.  Met grote focus op de leefkwaliteit en de privacy van de bewoners. Het wordt de 2e grootste groene long van Gent na het Citadelpark.

Nieuws

Sep

04

20 weken lang is het Tondelier nieuwbouwproject gastlocatie voor Tendens Wonen. Bekijk nu ook aflevering 2!

Het Tondelier nieuwbouwproject zat deze zomer niet stil achter de schermen. Twintig weken lang is Tondelier de gastlocatie voor de opnames van Tendens Wonen op AVS over bontgekleurd en boeiend wonen in Oost-Vlaanderen. 

Dec

15

Waar de schone energie van Tondelier vandaan komt, leer meer over het restwarmtenet van stad Gent

Gents groen stadswarmetenet, zonder co2-uitstoot!

Kies hierboven het gebouw waarin je wenst te wonen of maak een selectie.

Verhalen in de kijker

Het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent maakt weldra deel uit van een groene long van 30 voetbalvelden groot, Rudy Coddens, schepen van Gent, vertelt

Deze zomer stond schepen van stad Gent en openbaar groen voor de Tondelier-lens. Hij licht de verschillende aanlegfasen toe van extra groen in het Rabotpark, het Bloemenkenspark en het Tondelierpark.

Throwback time! Terugblik op 6 authentieke Tondelier stories

De zomer is ongeveer halfweg. We blikken graag met je terug op 6 authentieke Tondelier-stories. Lees dit lappendeken van Tondelier-spirit.

Stadius, ambachtelijk smakelijk!

De ‘foodies’ die hun intrek nemen in het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent kunnen alvast beginnen watertanden. Tuurlijk! Als ‘Tondelier’ hou jij van authentiek en duurzaam! Loop dan zeker eens bij Slagerij Stadius binnen.

De Smet Vermeulen Architecten over het gebouw KRONO in het opvallendste nieuwbouwproject in Gent

KRONO, een groot gebouw waar veel stad in zit. Lees alles over de waarde en de sfeer die De Smet Vermeulen architecten integreerden in dit gebouw.

9 september, wijkbeurs Rabot-Blaisantvest rond het Tondelier Nieuwbouwproject in Gent

De wijk Rabot-Blaisantvest zet haar beste beentje voor!

Tondelier budgetwoningen
Kom jij in aanmerking?