Nieuwbouwproject hartje Gent, duurzaam en groen leven heruitgevonden

logo.svg

De nieuwe Tondelier-buurt bulkt van leven, vol échte verhalen. Lees deze interessante Tondelier-stories vanuit dit boeiende nieuwbouwproject in Gent en de lokale buurt.

Smaakt naar meer?

Stay tuned!

Stories

Schermafbeelding 2017-10-18 om 14.24.58.png
Tondelier
#ff0000

Denis Dujardin over ontmoeting en de kwaliteit van groen

Denis Dujardin ontwierp het Tondelier-park. Hij is reeds 30 jaar gepassioneerd en internationaal gerenommeerd landschapsarchitect en stedenbouwkundige. 

Schermafbeelding 2017-09-18 om 14.52.48.png
Tondelier
#ff0000

Het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent maakt weldra deel uit van een groene long van 30 voetbalvelden groot. Rudy Coddens, schepen van Gent, vertelt

Deze zomer stond schepen van stad Gent en openbaar groen voor de Tondelier-lens. Hij licht de verschillende aanlegfasen toe van extra groen in het Rabotpark, het Bloemenkenspark en het Tondelier-park.

ben-white-131958.jpg
Tondelier
#ff0000

Throwback time! Terugblik op 6 authentieke Tondelier stories

De zomer is ongeveer halfweg. We blikken graag met je terug op 6 authentieke Tondelier-stories. Lees dit lappendeken van Tondelier-spirit.

IMG_0338.jpg
Tondelier
#ff0000

Stadius, ambachtelijk smakelijk!

De ‘foodies’ die hun intrek nemen in het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent kunnen alvast beginnen watertanden. Tuurlijk! Als ‘Tondelier’ hou jij van authentiek en duurzaam! Loop dan zeker eens bij Slagerij Stadius binnen.

IMG_2655.JPG
Krono
2F5297

De Smet Vermeulen Architecten over het gebouw KRONO in het opvallendste nieuwbouwproject in Gent

KRONO, een groot gebouw waar veel stad in zit. Lees alles over de waarde en de sfeer die De Smet Vermeulen architecten integreerden in dit gebouw.

IMSA_BA_8079_lr.jpg
Tondelier
#ff0000

Dandy meets cute…

Tondelier wordt een nieuw levendig stadsdeel voor mensen, door mensen. Een plaats waar je kan wonen, (be)leven, en verbinden over de verschillende generaties heen. We brengen dan ook graag authentieke en opvallende adressen, in de buurt van het Tondelier-nieuwbouwproject in Gent, in beeld. Deze keer hielden we halt bij Be-Angeled en Sculpt & Victory, broederlijk zij aan zij.

Ontdek het volledige aanbod
woningen en appartementen